Народ

Владислав Честин
Настав той час, коли треба еднатись.
i мiй народ стане,як одне цiле.
Вiн не буде сваритись,
Лише домовлятись:
Що таке чорне, а що таке бiле.
А я,на останок,
Одне загадаю бажання:
Щоб закiнчилась ця клята безглузда вiйна.
Щоб все життя було, як квадратне рiвняння.
I впала вже мiж нашими народами стiна.