Весняна замальовка

Алексей Бинкевич
По травах травневих ген травень побіг!
На серці весна, у веснянках потреба.
Ось очі розплющивши, Петрів батіг
всотав кольори незабутнього неба.
Біжить цоб-цабе, поруч – ретро-візок,
а онде ставком попливли каченята.
Неначе дитина, прокинувсь бузок,
і тягне до мене свої рученята.
Помріймо, що жито достигне в полях,
Про те, як із сонцем прокинеться ненька,
а замість гарматного гулу в гаях
луною лунає твій спів, соловейко.
                09.01.2019