Укр. Серцю не прикажеш

Анатолий Ляпатинский
Серцю не прикажеш, серце  не заставиш,
забути тих, кого количсь любив,
все, що пам"ятаєш, та серцем відчуваєш,
все те , з роками зхагубив.
Загубив тебе моя надія,
тебе втратив раз і назавжди,
а сьогодні в нас нова подія
яка нагадує мені колишні дні.
Не сумую я, та не жалкую,
що був не окільцьований в той час,
ніби журавель злетів у вирій
і для мене день цей не погас.
Що було, лишилося у згадках,
ніби жив не там і не в той час,
буду крокувати без оглядки
та боротися за щастя, ще не раз.
Це все що  є, не вигадана казка,
це вам не вчорашній та колишній сон,
молодість моя ще не погасла
та тільки чути вже з гори церковний дзвін.