До смърт ще те обичам

Петр Пенчев
На съпругата ми

 Струва ми се в нещо се съмняваш.
Отвеждаш поглед.Сърдиш се.Мълчиш.
Със кОси погледи сърцето ми раняваш.
За разговори тон подаваш с фалшив клавиш.

Не трябва,скъпа!Не се терзай излишно!
Предпочитам всяка правда пред лъжата.
Повярвай ми! До смърт ще те обичам!
И девет дни край тебе ще кръжи душата ми...

20.06.2011 г.