Старый Новый Год!

Михаил Тарасенко 4
Старий Новий Рік!

Знову безмежна радість охопила світ і вік!
Завітало свято з колядками і піснями!
Ну здрастуй, довгожданний Старий Новий Рік!
В душі безмежне щастя прибуває з нами!

Люди! Зустрічайте, веселіться та радійте!
До нас, в оселі впевнено ступає на поріг
Неймовірне, дивне свято! Ночі не жалійте!
Добрий і веселий, Старий Новий рік!

Відмітимо Старий Новий Рік весело і гарно!
Яскраве, красиве і чудесне  Новорічне свято!
Крокує Старий Новий Рік по світу славно!
2019 по старому календарю ми готові зустрічати

Хай будуть люди на Землі щасливіші й здоровіші!
Хай безмежна радість прибуває цілий рік!
Хай будуть люди на Землі душевні і добріші!
Я Вам бажаю від душі... І Старий Новий Рік!

Я бажаю Вам, в добробуті, в достатку жити!
Навкруги хай водиться добро і прибуває!
Я бажаю Вам себе, людей і ближнього любити!
Хай не обходить Вас Любов і не минає!

В житті земному радості і на кожному кроці!
Вам чистосердечно я,  людоньки бажаю!
Віри, Надії і Любові у Старому Новому Році!
Прості бажання, вже Старий Новий Рік все знає

Хай на ялинці новорічній миготять вогні!
Хай розноситься кришталевий передзвін!
Яскравого сонця і мирного неба Вашій сім'ї!
Хай щастя безмежне Вам приносить Він!

Веселий Старий Новий рік прийшов
Ще холодець смачний, олів'є і шуба не скінчились
Лине навкруги Новорічне свято знов
Мабуть ще люди добрі не напились, не наїлись
 
А ну, всі людоньки, летимо скоріш до хати!
Столи накриті, страв і горілки повно, до схочу!
Будемо з Вами Старий Новий Рік славно відмічати!
Підождіть, я "Щас спою", від щастя закричу!

Ні золота, ні срібла я всім людям бажаю!
Бажаю, щоб Господь дав довгий і щасливий вік!
Здоров'я - найдорожче у людини знаю!
Здоров'я Вам бажаю в Старий Новий Рік!

Святкуй Старий Новий Рік і не журись!
Кому горілку через повні вінця, вина наливай!
Отож народ, від душі танцюй і славно веселись!
Про традиції святкування ти не забувай!

Так будьте ж люди на Землі щасливі!
Так будьте ж люди на Землі,  здорові!
Свято Старий Новий Рік - це диво!
Зустрічати Старий Новий Рік, а Ви готові?

Зі Старим Новим Роком, я Вас вітаю!
Білосніжним снігом, що падає з Небес, привіт я шлю!
Миру, Щастя, Любові, Радості в душі бажаю!
Всіх Вас обіймаю ніжно, цілую і люблю!