Не забувають

Рони Доминюк
Слухай, воно так болить,
Слухай, вже майже не б‘ється!
Хто це йому все велить?
Нічого з очей вже не л‘ється...

Слухай, чого так болить
Ну і для кого ще б‘ється?
Хто його так не беріг
І хто ще з нього нап‘ється?..

Слухай, уже не болить,
А може й більше не б‘ється...
Назавжди заснуло і спить.
Ніколи вже не розіб‘ється.