Моя Пелюстка

Александр Кармышев
Моя пелюстка,ти не журися
заплющуй очі і уявляй.
Що спить дитина у колисці
а ми співаем їй (баю-бай).

Ти уявляй,як нічь приходить
коли на сердці,твоїм журба.
Блакитний промінь в твоє віконце
зирне тихенько,то біль моя.

Моя рідненька,сама-самотня,
пробачь мені,що не разом.
Скривають зорі,дівочі сльози,
я сумний місяць що за вікном.

       Олександр Кармишев
           15.12.2018