Назавжди

Рони Доминюк
Закриті очі, погаслі душі,
Твоє ім‘я пам’ятати мушу.
Хочу забути, тобі сказати,
Ці думки в серці не можу мати.

Твоє ‘назавжди’ горить красиво.
Усю неправду врятує диво.
Перший вогонь, що не може гріти.
Мені не тепло - буду хворіти.

Закриті очі, погаслі душі,
Твоє ім‘я - відчуття байдужі.
Я забуваю тобі сказати-
Назад, як в нитку, нас не зв‘язати.