***

Рони Доминюк
Запам’ятай мої слова: «Тебе люблю я»
Скажи ж мені, чому не я твоя
Надія.
Все так було, прийшло - пішло.
Єдине слово - мрія.
Єдиний погляд твій - мій опіум.
Мінлива,
Трохи дурна, не завжди добра
Твоя. Не твОя. Мила.
Не та одна, не та потрібна.
Моя щоденна злива.
І як було ти вже не знаєш.
Яка була подія,
Яка душа тебе тоді
До себе приманила.
Яка душа тебе забрала,
Від мене вИвела.
А я була тоді дурепа.
Я полюбила милого.