Я про тебе ще напишу

Миклош Форма
Я про тебе ще напишу,
та не зараз, за мить, пізніше,
я для тебе найкращі вірші
наспіваю і розкажу,

але згодом, не вже, за мить:
надивитись на тебе хочу,
не відводжу від тебе очі,
як не бачу тебе – болить

серце... Сили не маю я
вголос слово сказати навіть...
А за мить – буду, буду славить
кожний крок твій, любов моя...