Соймэден...

Динара Мухамаева
Агыйделдэн агып килэ
Эллэ сал, эллэ жилкэн…
Гомерлеккэ соям диден,
Соймэден шул син, иркэм ..

Агыйделнен ослэрендэ
Матур кошлар сайрыйлар.
Без яраткан сойгэн ярлар
Башкаларны сайлыйлар .

Агыйделнен дулкыннары
Килеп ярга кагыла.
Хэркемгэ дэ бу доньяда
Насыйп яры табыла ....