Балаларыма...

Динара Мухамаева
Тэрэзэ топлэремдэ усэ
Аллы-голле голлэрем.
Исэн булыгыз,балалар,
Сез минем бэгырьлэрем .

Хэрконне сезне уйлап
Юксынып мин уянам.
Голлэремэ сулар сибеп,
Шулар белэн юанам .
 
Голлэргэ срем сойлим,
Аларнын бит теле юк .
Балаларнын исэнлеген
Телэмэгэн конем юк .