Кар оча, кар котыра...

Динара Мухамаева
Кар оча, кар котыра
Ботен жирне тутыра .
 Кыш аенын салкынлыгы
 Узе генэ ни тора.

Кар оча, кар котыра
Ботен жирне тутыра .
 Урман, кырлар ,агачлар
 Ап- ак бэстэ утыра .

Кар оча, кар котыра
Ботен жирне тутыра .
 Жир остен карга кумеп ,
 Жир ананы туйдыра.

Кар оча, кар котыра
Ботен жирне тутыра.
 Жир ананы гына тугел,
 Ил халкын туендыра .

                2019,гыйнвар