***

Валерий Квачев
РІЗДВЯНЕ...

Перша зоря над річкою
Душу за мить зігріє .
Скрипне під черевичками
Стежка в дівочі мрії.
З неба сніжинка скотиться
І зарум'янить щічку.
Так поцілунок хочеться!
Нащо ті - черевички...

ВК ХерСон