Соеюенне тарат син!

Динара Мухамаева
Бу жирдэ хэрбер кеше
Уз бэхетен лаек табарга .
Кодрэтемнэн килсэ эгэр
Булышыр идем аларга .

Хэр кешенен уз язмышы
Рэнжемик без язмышка.
Бер- беренне хормэт итеп,
Соя белу мохим тормышта .
 
Эгэр бэхет синен кулда икэн
Чын кунелен белэн ярат син .
Сою хислэренне бар доньяга
Тукми -чэчми генэ тарат син .

Синен союлэрдэн кунеллэргэ,
Нурлар тулсын серле кузенэ.
«Хозер Ильяс» шулчак юлдаш булсын,
Юл курсэтеп йорэк туренэ .

                2019,гыйнвар