Курешулэр кунелле...

Динара Мухамаева
Курешулэр бигрэк кунелле -
Аерылышу гына монлырак.
 Сез барасы юллар озын эле,
 Кала арасы гына ераграк .

Курешулэр бигрэк кунелле -
Насыйп булса тагын килерсез.
 Эгэрдэ ки килэ алмасагыз,
 Телефон аша хэбэр бирерсез.

Курешулэр бигрэк кунелле -
Барыбыз да бергэ булганда.
 Сойлэшеп сузлэр бетми,
 Саубуллашу авыр булса да.

                2019,гыйнвар