Шомырт чэчэге исе

Динара Мухамаева
Яз аенда шомырт чэчэк ата
Урамнарга исе таратып.
 Чэчэгенен хуш ислэреннэн
 Гашыйкларнын хисен янартып.

Шомырт чэчэклэре аткан чакта
Кубэлэклэр очып уйнаклый.
 Мэхэббэттэн исергэн парлар
 Берсен - берсе назлап кочаклый .

Шомырт чэчэклэре бервакытта
Коелмасын, шинмэсен.
 Яшь парларнын мэхэббэте
 Сунмэсен, сурелмэсен ...

                2019,гыйнвар