Где вы, года молодые

Матрёна Донченко -Дидок
Вже сивим туманом коси покриті
Закінчилась осінь, настала зима.
Та тільки душа не хоче старіти
Не хоче признати , що минули літа.

Минули літа, літа молоді
І їх не вернути назад
Лиш хмарки на небі так само синіють
І сніг покриває всю землю підряд.

Та я не сумую за тим, що прожите.
В житті так буває – і сум, і журба.
А все , що було туманом повите
І в кожного з нас доля своя.

3.01.2019