Под рифмой укр

Валерий Квачев
ПІД РИМОЮ

Красуні управління соц. захисту в Корабельному районі, що відмовила
вимушений повторити...

Ось послухай мене,
не Гройсмана!
Обійми, вдвох тепліш
під римою.
Йде зима...
Пригорнися ж,
ось вона...
Я ж субсидію не отримую!

Мудрувати самому -
холодно.
Всі дрОва вже
давно закінчились.
Дме в вівтар мій
навпіл розколотий.
Обійми ж!
Залатаєм тріщину.

Лід розтане
під тою ласкою.
Бо в морози
лиш Вовку любиться.
Хай зима наша
стане казкою.
Лише вдвох нам
та казка збудеться.

І присниться нам
літо росяне
і краса, що давно
не виділи.
І нехай залишаються
Гройсману
його довбані ті
субсидії...

Він-то знає
з якою фразою
ми так вправно удвох
римуємо.
Як замерзне,
й для нього азимут
десь в куточку тут
намалюємо .

Ні! Ні краплі зовсім
претензії.
Вдвох нам тепло
й по-між деревами...
Хай в куточку
вчить геодезію.
Та йде в ...азимут!
Разом з Ревою!!!

ВК ХерСон  (І.Береговому - окрема подяка) 2018.