це не про мене

Вера Деревьянко
То за ВАМИ
ТО ВІД ВАС
КРОВаТЬ ТРЕМТИТЬ ВІД СЛІЗ ВЕСЬ ЧАС

ХОЧУ Я ЗМИРИТИСЯ НЕ ПЛАКАТЬ
НА ПОДУШКУ СЛІЗКАМИ НЕ КАПАТЬ

Сьогодні я закохана в життя
Сьогодні з Ним
Зливаються путя

Сьогодні я щаслива дуже дуже
Бо життя красиве з нами друже...