Слава КПСС

Александр Шевченко 62
Слава КПРС!

Чоловік застукав жінку,
З коханцем у ліжку,
Приїхавши спозаранку,
З відрядження тільки...

Якби був я безпартійний,
Зрадникам він каже -
Викинув би я вас спільно
З балкону відразу...

Жінка винувато мовить -
Довго я одна була,
То природа своє просить,
Рідній партії ж хвала!!!

10-01-19.