вiд Андрiя

Вера Деревьянко
І від мене па прийми
щирі теплі привітання
серед лютої зими
ми святкуєм
 неслучайно
Це день народження твоє
Ти в нас  тато не звичайний

Будь здоровим і щасливим
Живи довго і радій
Хай цвітуть щасливі миті
У судьбі твоїй


Твій синок АНДРІЙ