Мамо..

Алла Заночкина 7
Матусю, матінко рідненька..
Чудова, мила, рідна ненька.
Немов планета твоє звАння!
У ньому глузд, живе кохання..
У ньому зорі мерехливі,
Обійми лагідні, дбайливі..
У ньому ніжність та турбота
І слів душевних позолота..
Коли дитя ти народила -
Благословення заробила..
Славетне звАння на устах..
Матуся, Мати - ти в серцях!!!
О Жінко , що Життя дає..
Безмірна цінність в тебе є..
Ти гордо Матінкою звешся,
Бо світ добра в тобі живе..
(А.З.)
9.1.19