з рiздвяними святами...

Вера Деревьянко
Бажаю 
Щастя радості любові
Хай будуть діточки здорові
Хай щастя падає з небес
У формі блага і чудес
Нехай душа любов лиш знає
Серденько з коханнячком гуляє
Нехай буде життя клас і у вас.і у нас