Хвилi розбиваються об скелi

Катерина Жебровська
Хвилі розбиваються об скелі,
З криком долучаються безодні…
Тоне відчайдушно крапля в Небі
В прагненні звучати на свободі…

Вітер шаленіє… Хмари важко
Обіймають скелі чорнотою…
Котиться сльоза холодна вдячно…
Кожен відбувається собою…

Місиво з води, повітря, тверді…
Морок від очей ховає дійсність…
Всім дано відчутись у безсмерті –
Вивільнити в Шлях Любові миті …

10.01.2019