Обичам те

Петр Пенчев
Обичам те...
Не стъпвам по земята от любов.
Не различавам цветове и вкус.

Обичам те...
На ръцете да те нося съм готов.
В прегръдка да танцувам с тебе блус.
Обичам те...
И страшно ми е жал
 за този,който казва,
че такваз любов убива...
Защото просто вече съм узнал
 по очите - колко си щастлива.

24.07.2011 г.
Б. Алекс.