не хуже

Вера Деревьянко
На тім світі жить
думаю не хуже
людське тіло не болить
і душа не туже

Не помреш синочку тобі треба жить
Будеш ти ще довго з Толєю дружить
Боже я благаю мені допоможи
від біди і горя Валєру вбережи