Автопилот

Петр Пенчев
Не чакай от небето
 букет звезди за теб да събера.
Своята любов
 по другому ще изразя...
Не...
Няма за запея на естрада.
Няма да ти купя
 скъпа някаква помада,
нито рокля от Армани
 или Живанши
 и в Алпите французки
 не ще те заведа
 да караш ски...
Ще стана сутринта във пет,
баница ще изпека
 и със чашката кафе
 ще ги поднеса
 в леглото...
После включваме
 автопилота...

23.07.2011 г.
Б. Алекс.