Яратмасан яратма

Динара Мухамаева
Матур иде кышкы кичлэр
Икэу генэ атлап барганда.
Ботен гэудэм очып кына йори,
Эйтерсен лэ очам буранда.
 Буген тагын сина килэм
 Курер очен нурлы йозенне.
 Чит берэугэ булган мэхэббэтен
 Узгэртте дэ куйды хисемне .
Кышкы кичлэр ап-ак иде
Сине башка белэн кургэнче .
Кинэт болыт каплагандай булды,
Тик син узэгемне озмэче .
 Яратмасан инде яратма,
 Алып ташла йорэк туреннэн.
 Кочлэп яраттырып булмый
 Ерак йоре минем куземнэн .


                10.01.2019