музика у нас

Анастасия Фурман
я бачу рок на наших лицях
а деколи пластинку від бабусі
і реп, і літній джаз, попсу на твоїх полицях
ми тонемо в постійному русі

і музика, і галас, і печаль
ллються з неба, ніби звук гітари
як гарно нас ховає та вуаль
як голосно гукають нас фанфари

хтось зірка, а хтось тут бек-вокал
розписано по нотах все навколо
музика... а скільки в ній дзеркал
хтось грає разом, хтось - вже соло