Василь Хл бн ков - Сонце. 8. 01. 2019 г..

Василий Хлебников 2
Над сонцем темно-сині хмари.
Люди очікують світ.
Але всі дияволи переслідують.
Земля-зелена трава.
Літаючі птахи співають.
Слов'янські чоловіки в бою.
Горю бажанням піти.
В очікуванні сходу сонця.