Василь Хлебн ков Ангели хранител. 5. 01. 2019 г..

Василий Хлебников 2
Зло на мене.
Добро всередині у мене.
Я б'юся в боротьбі.
З бісами та ворогами.
Назад не здаю.
Перевірка жорстока.
Моральна і фізична.
Проти всі люди і мешканці природи.
Крик чую з могили.
Не здавайся я допоможу.
Ангели — хранителі.
За спиною в образу не дадуть.