печаль

Вера Деревьянко
Моя душа за вами розривається
Ой як же мені боляче
Серденько печалиться
Через простір яб полинула
Та горечко від вас прогнала б
Або сама цей світ покинула б
Якби я знала
Що нам краще тут зробити
Аби біль у душу не впустити
І солоденько в щасті жити