Сою котэм

Динара Мухамаева
Хислэремне таптым чишмэлэрдэн,
Моннарымны алдым таулардан.
Эзлим мэхэббэтне донья гизеп,
Жавап котэм хаман таннардан .
Йорэгем мэхэббэт табар тосле
Янар тосле хислэр кабынып .
Нидер сизэ йорэк, шул узэкне озэ
Союемне котэм сагынып .
 

 


         11.01.2019