Синсез донья кирэкми

Динара Мухамаева
Нигэ мина дингез зэнгэрлеге
Синен зэнгэр кузлэр булмагач.
 Нигэ мина ай - кояшлы коннэр
 Синен нурлы йозен булмагач .
 
Нигэ мина матур матур койлэр
Бер ялгызым гына тынлагач.
 Нигэ мина аерым шатланулар
Синен белэн уртак булмагач .
 
Нигэ мина матур матур тошлэр
Уртаклашыр кешен булмагач.
Нигэ мина донья тулы ярлар
 Уз дигэнем янда булмагач .


               11.01.2019