Аерылу

Динара Мухамаева
 Агыйделдэн агып килэ
 Мамык кебек ак кубек.
 Икебез ике якларда
 Каерылган тал кебек .
 Аерылганда сойлэшмэдек,
Теллэр бэйлэнгэн иде.
 Аерылу кайгысыннан
Башлар эйлэнгэн иде .
Сандугачлар сайрашалар
Жылы ояларында.
Аерылудан кыен хэллэр
Юк икэн доньяларда .



     09.01.2019