Хай господь благословля!

Марина Белобров
Ой Господар, Господарочко!
Пусти в хату Меланочку
На любов, здоров`я, щастя,
Щоб відійшли усі нещастя!

Щоб у вечір цей святий,
Янгол міг до Вас прийти
І Пречиста Діва поруч
І Господь завжди у поміч!

Щоб кутя смачна була,
Хай Господь благословля!
Миру Вам і Всім достатку!
Тож зустрічайте Ви Меланку!

Щедрий вечір! Добрий вечір!
Зі святом Вас!