cat and mouse...

Ольга Карпилова Окей
В — Безумие — Всегда виновны — Оба,
В — Разумности — Вина — обычно Одного...

........................... I could feel my soul around you,
........................... we spell time like mouse & cat...

© Olga Karpilova  «cat & mouse...»