Оныта алмыйм

Динара Мухамаева
Тормышыннан мин китэрмен,
Син барыбер башканы соясен.
 Кабат сине очратканда
Шашып шашып мине убэсен....
 Юл алырмын еракларга
Син мине ,зинхар, эзлэмэ
Юлларыбыз инде аерылды
 Карлар яуды безнен эзгэ дэ .
Китсэм дэ сине оныталмыйм,
Очрашыйкчы кабаттан .
Кичерэ алсан – кичер,бэгьрем,
 Сойлэшеп анлашыйк янадан .



           07.01.2019