Молитва на свято...

Марина Белобров
Ось і свічка запалала
І молитва пролунала,
За все добре у житті,
Щоб щасливі всі були!

Хай оселиться в хатині,
Лише добро у світлині,
Янгол хай оберігає
І Господь застерігає!

Заступа Пречиста Діва,
Щоб щаслива була родина,
Довголіття всім, добра,
Щоб любов завжди жила!

Щоб стелилася стежина
Вишиваною тканиною,
Хай дорога буде світла
І квітками завжди квітла!

Миру Вам у Вашу хату,
Щоб усього було багато,
Хай Господь благословляє
І всі біди відвертає!

Віру Вам у серце Ваше,
Спокій у душі, щоб був,
Щоб життя було Вам Раєм
З Вами Бог і Святий Дух!