Добрим людям на здоров я...

Марина Белобров
На столі кутя смачненька
Ну і гості дорогенькі
Янгол там, Пречиста Діва
І Господь в благословіння!

Страви запашні частують,
Вам, Господарі, дарують
Миру, злагоди, добра
І щасливого життя!

Та родинного достатку,
Купой все у Вашу хатку
І з укліном до землі
Будьте здорові, Господарі!

Хай любов завжди вирує
І у серці всім чарує,
Лише добром і довголіттям
І майбутнє світле дітям!

Всіх зі святом Вас вітають,
Боже слово прославляють,
Тож прийміть усі бажання
Від Меланки привітання!

Ось уклін Вам до землі,
Щастя Вам, Господарі!
Щедрий вечір! Добрий вечір!
Добрим людям на здоров`я!