Тибетська чаша

Марина Степанская
Тибетська чаша,

Сочистих звуків повна -

Небозвід. Повня.

 

***

Небозвід. Повня.

Перса і лоно мої -

Тибетські чаші.

Пестощі щедрі. Ще! Ще!

Оргастичні торкання...

 

***

Оргастична ніч

Зачаття звуків життя

Тибетська чаша.