24. судьба

Владимир Беспаль 2
Дякую  Богу та Долі
За прикрасне Життя
Коли розкриваєш себе
Тоді пізнаєш Його
Починаєш Цінити кожну
Хвилину прожитого
-------------------------------------------------------
(((((--=ДОЛЯ=--)))))
*--------------------*

1.Далеко Доля...Десь моя
  За тими...Десь Горами
  Там...Заховалася...Вона
  За білими...Снігами
...........=..............
2.Вона зімною...Поруч йде
  Разом...Та...Повсюди
  Вона...Нікому...Немішає
  Небачуть...ЇЇ...люди
...........=..............
3.Вона Життям...Мене веде
  Та я її...Не лаю
  Як тільки десь...Трохи схибне
  Назад...ЇЇ...Вертаю
..........=.....................
4.Спасибі кажу...Я її
  Що Ти зімною...Люба
  Ведеш мене...Стежиною
  Та заміняєш...Друга
..........=.....................
5.Ідеш до мене...З далека
  Від Світла...Та від...Соньця
  Ти залешаєшся...В Душі
  Святая...Світла...Тройця
.........=......................
     13.01.2019.р.
     автор:Влад-Беспаль