Весною

Лена Грама
Весною пахнуть хмари й квіти.
Шалено відлітає час...
Якому нас часто радіти...
Мить майбуть змушує не раз.

Ми теплоті,напевне раді...
Створивши долю теплоти.
Весна не буде на заваді...
В ній квітка ти.

Цвіти від радості щиріше.
Нехай вспадковує життя.
Бути напевне сміливішим...
З широким кроком в майбуття.
 (Понкратова.О.В.)