Роберт Геррик. N-9 Жертвы Богу

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-9) Жертвы Богу

Бог требует две жертвы по Закону:
Молитва и хвала – вот агнцы оны.


Robert Herrick
9. Gods part               
 
Prayers and Praises are those spotlesse two
Lambs, by the Law, which God requires as due.