Устни

Петр Пенчев
Устни се събудиха до мен.
Устни търсят идващия ден.
Събудиха се твоите очи
 жадуващи за слънчеви лъчи.
Ръце целувам, от съня отпуснати,-
те сънено ми сочат устните...

21.08.2011 г.
Трявна