я зiткана уся iз протирiч

Вера Бондаренко-Михайлова
я зіткана
уся із протиріч
терзаю душі
і свою і інших
але прошу
одну лиш тільки річ
прийми любов
хоч праведну хоч грішну
мого буття
палкий стрімкий потік
тепло душі
ясне животворяще
любов свою
незгасну з року в рік
тобі  віддам
а іншому нізащо.