У тобi всi моря

Девочка Лю
У тобі всі моря і всі океани.
Ти потоками рік течеш у мені.
Ти зрання прокидаєшся білим туманом.
І надвечір дощем помираєш в землі.

У тобі всі ліси,всі степи і рівнини.
Тихий шепіт дубів і гаїв первоцвіт.
Я не можу прожити без тебе й години.
А як стріну,лиш боязко кажу “Привіт”.

Твої очі,то як ночей зорепади.
Що Чумацьким шляхом ведуть у путь,
В ті світи,що утворюють часу тріади.
Мармурові лілеї де буйно цвітуть.