Перон. Вокзал

Девочка Лю
Бо, так мало бути,
Як ти казав:
Навкруги чужі люди,
Перон,
Вокзал.
Бо, так мало бути:
Туман і тінь.
І тиша між нами,
А тоді далечінь.
Всю ніч говорили,
Не сказавши ні слова.
Очами,
Губами,
Руками
- розмова.
Бо, так мало бути:
Зустрілись на мить,
Аби час на щастя
Хоч на ніч зупинить.
Бо, сталось все так,
Як колись казав:
Хвилина для щастя,
Перон.
Вокзал.