нiжнiсть на кiнчиках пальцiв

Девочка Лю
Уся наша ніжність на кінчиках пальців.
Ледь ледь торкаючись,тіло тремтить.
Долоня в долоню. І ми вже поруч,
Але ще між нами вітер свистить.

Ковтаю повітря,що тільки но дихав.
Так жадібно всмоктую все,що казав.
А свище між нами вітрище. Вітрище
Дме мені в очі і ллється сльоза.

Ти мене ніжиш,чаруючим оком.
Хочеш торкнутись,та в'язне рука.
Крок і ще крок. Ти підходиш до мене.
Та щось між нами все вітер шука...